Dacă vorbim de discursuri…

Ce-ți vine în minte când te gândești că trebuie să ții un discurs? Teamă, emoții. Stomacul parcă o ia razna, vocea îți tremură și vrei să se termine mai repede. Cauți pe internet un model de discurs și încerci să îl adaptezi situației tale, dar, de cele mai multe ori, ceva nu se potrivește – parcă stilul e prea formal sau informal, nu e adresat publicului tău țintă, nu e personalizat nevoilor tale. Nu și dacă apelezi la noi, te asigurăm.

A te adresa unui public, numeros sau ba, nu este o treabă ușoară sau la îndemâna oricui. Trebuie să folosești anumite cuvinte în funcție de publicul țintă, de ideile pe care vrei să le transmiți pentru un discurs reușit. Anumite fraze trebuie incluse la orice discurs. Mai mult, trebuie să te asiguri că audiența ta nu își va scoate imediat telefonul căutând cât este ceasul. Ai nevoie să atragi oamenii, să te țină minte. Poate că ești copleșit de intensitatea acestor nevoi și nu mai știi ce să scrii. Îți este cunoscută situația? Dacă da, află că noi te putem ajuta.

Ce facem noi?

Misiunea noastră este una clară: să poți rosti un discurs atât de bun, încât să fii felicitat și la săptămâni după pentru el. Plătești pentru calitate, pentru conținut particularizat 100%. Nu folosim șabloane și nici nu refolosim propoziții. Totul se scrie de la zero, astfel încât să te reprezinte. Să spună ceva despre tine, despre cine ești și despre tema aleasă.

Venim cu idei proaspete, fraze catchy și atrăgătoare, avem în vedere orice public țintă ai avea.  Noi putem scrie o istorioară la care să râdă și bunica ta, dar și colegul de școală. Odată ce ne predai anumite informații cheie, echipa noastră talentata de scriitori va începe să se ocupe de discursul tău. Vei avea parte de ajutor 24/7 dacă ai nevoie de asistență. Mai mult decât atât, noi avem la dispoziție o experiență vastă și cunoștințe din domenii variate, așa că discursul tău va fi considerat interesat chiar și de cei mai pretențioși profesori sau experți.

Noi te vom ajuta să ai un discurs impecabil. 100% autentic, personal, nimic plagiat. Suntem conștienți de reputația ta, așa că totul rămâne între noi. Vei avea parte de un serviciu calitativ într-un timp scurt, la prețuri modice. Contactează-ne chiar acum și te vei felicita singur pentru această decizie!

Scrie-ne ca să-ți scriem

Lasă-ne un mesaj și noi te contactăm în cel mai scurt timp cu un răspuns legat de tarif și de timpul de redactare. În mai puțin de 24 de ore vei avea toate cunoștințele necesare pentru a ne putea apuca de treabă.