Ai stofă pentru afaceri?

Urmează să fii următorul Bill Gates? Cum stai cu capitalul și promovarea online și ofline? Dar cu managementul angajaților?

Știm și noi că meseria de antreprenor este una solicitantă, care necesită multă atenție și resurse direcționate pe mai multe planuri: promovare, finanțe, networking, realizarea unui site, resurse umane și câte și mai câte! De aceea, suntem convinși că ți-ai petrece mai productiv timpul ocupându-te de activități care îți vor genera profit, decât de scrierea unui plan de afaceri.

Da, vorbim de acel plan de afaceri stufos, necesar pentru realizarea unui startup, în special dacă ai nevoie de finanțare. Vorbim aici și de întreprinderi mici, mijlocii și mari. Planul trebuie să cuprindă obiectivul, targetul, competiția, analiza SWOT și multe altele. Scrierea unui astfel de plan  implică norme  stricte, pentru că urmează să fie cercetat în amănunt de niște specialiști. Lucruri pe care nu ai cum să le știi dacă ești la prima afacere, cum deseori se întâmplă. Există multe detalii și abordări pe care s-ar putea să nu le știi. Și doar nu ai vrea ca o greșeală de scriere să îți distrugă ideea de milioane, nu?

Pentru asta noi venim cu soluția: scriem planul de afaceri pentru tine. Ne-am gândit deja la mediul de afaceri atât românesc, cât și internațional. Suntem familiarizați cu cerințele pentru fonduri europene, dar și pentru un investitor privat. Abia așteptăm ca tu să reușești pentru că asta înseamnă că și noi reușim prin tine. Nu ne dăm la o parte de la nicio provocare, suntem deschiși la orice noutate, fie că vorbim de deschiderea unei pizzeri, a unei cafenele sau a oricărui alt fel de afacere. Contează pe noi când pornești pe meseria grea de antreprenor!

Si cum a face afaceri nu e treabă ușoară, lasă-ne să te ajutăm. Tu ne dai informațiile principale, ne consultăm, scriem, facem research pentru ca tu să ai un business ca la carte. Lasă în seama noastră această treabă, iar tu concentrează-te pe cum să îți dezvolți afacerea. Contactează-ne acum pentru a trece mai repede la lucrurile care contează cu adevărat.

La primul milion câștigat îți vei aminti de noi!

Scrie-ne ca să-ți scriem

Lasă-ne un mesaj și noi te contactăm în cel mai scurt timp cu un răspuns legat de tarif și de timpul de redactare. În mai puțin de 24 de ore vei avea toate cunoștințele necesare pentru a ne putea apuca de treabă.