Cine mai citește cărți în ziua de astăzi?

Îți spunem noi: toată lumea! Chiar dacă nu pare, cititori există destui, însă ei preferă doar cărți de care se pot asigura că sunt nemaipomenite! Ai un conținut foarte bun, o copertă lucrată intens, un plan complex al lucrării și așteptări mari. Ce te faci, însă, când vânzările nu cresc, iar vizibilitatea ta este mică?Te asiguri că ai câteva recenzii pentru cartea ta!

În ziua de astăzi nimeni nu cumpără o carte înainte să dea „Nume carte recenzie”. Așadar, trebuie să te asiguri că ai niște review-uri solide, care să te reprezinte. Îți vor pune în evidență cartea. Nu trebuie să te citeze Cărtărescu, noi facem o treabă la fel de bună, la un preț mult mai mic! Lasă-te pe mâna unei echipe profesioniste de scriitori care știe cum să facă un cititor să îți cumpere cartea. Va fi cuprins de curiozitate și nu va ezita să te recomande și prietenilor. Apelând la noi, nu vei mai avea probleme cu promovarea ei sau cu numărul redus de cumpărători, deoarece toată lumea va ști despre cartea ta și va dori să ți-o cumpere.

Din orice domeniu ai scris, noi suntem gata oricând să-ți realizăm un review 100% personalizat,  complex, care să surprindă esența operei tale. Acordăm o atenție sporită detaliilor, ne asigurăm că ești pus într-o lumină favorabilă și oferim sfaturi pentru achiziționarea urgentă a cărții tale. Cadru, curent literar, personaje principale sau secundare, detalii tehnice și așa mai departe – totul va fi cuprins într-o recenzie la obiect, favorabilă și ușor de citit. Cum sună? Nu-i așa că te-am pus pe gânduri?

Dacă și tu vrei să ai parte de recenzii pozitive, care să își crească vizibilitatea în sfera scriitorilor sau, de ce nu, și să îți aducă un profit suplimentar, atunci contactază-ne imediat. Vom trata această chestiune cu discreție și profesionalism, totul pentru ca tu să îți promovezi cartea.

Scrie-ne ca să-ți scriem

Lasă-ne un mesaj și noi te contactăm în cel mai scurt timp cu un răspuns legat de tarif și de timpul de redactare. În mai puțin de 24 de ore vei avea toate cunoștințele necesare pentru a ne putea apuca de treabă.