Ai vreo întrebare? Te nelămurește ceva? Ai un gând care nu-ți mai dă pace?

Ai vreo întrebare? Te nelămurește ceva? Ai un gând care nu-ți mai dă pace? Ne-am gândit deja la asta, așa că uită-te peste cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul timpului.

1. Cât costă o lucrare academică?

Oferim multe certitudini (calitate, originalitate, deadline-uri respectate), dar nu putem oferi un preț estimativ fără să cunoaștem mai multe despre ce îți dorești si despre lucrarea pe care o dorești scrisă. Vorbim de o lucrare de licență sau despre una de disertatie? Câte pagini estimezi că ai nevoie? Care este tema, dar deadline-ul? Avem nevoie de aceste detalii pentru a-ți face o ofertă preț imbatabilă. Garantăm că îțî mai râmâne ceva și pentru ieșirile bine meritate în oraș!

2. Există vreun risc ca lucrarea să fie un plagiat?

Absolut, nu! Specialiștii noștri se ocupă personal de fiecare lucrare în parte, este folosita bibliografie, cât și citările corespunzatoare.

3. În cât timp se realizează o lucrare?

Stabilim de la primele contacte telefonice/ de pe e-mail un termen de predare. Nu întârziem nici măcar o zi peste deadline-ul promis, ba chiar se poate să îți trimitem lucrarea mai devreme pentru a ne asigura că ai destul timp să o citesti! Primești lucrarea, o verifici și asta-i tot! Ba mai mult, în cazul în care ai nevoie de ceva urgent, contactează-ne imediat și noi ne vom asigura că primești tot ce ai nevoie în timp record.

4. Cât de discretă este o colaborare cu voi??

Noi oferim o colaborare 100% confidențială, discretă și fără vreun act de identitate cerut. Vom avea nevoie doar de o adresă de e-mail prin care să putem comunica. Totul rămâne între noi!

5. În cât timp primesc răspuns de la completarea cererii pentru o cotație de preț?

Cât de repede se poate. Stăm tot timpul cu ochii în ecrane și cu degetele tastând. În maxim 24 de ore te asigurăm că vei avea un răspuns din partea noastră, iar după ce ne confirmi ne putem apuca de treabă imediat. Ce mai aștepți? Lasă-ne mesaj chiar acum!

6. Ce servicii oferiți?

Ne mândrim cu o gamă largă de servicii, așa că echipa noastră îți poate veni în ajutor cu orice problemă sau doleanță ai. Oferim servicii complete și autentice de scriere academică, printre care lucrări de licență, lucrări de diplomă, disertație pentru master, teză de doctorat, diverse proiecte pe orice temă, referate și eseuri. Lucrăm de la zero pentru a ne asigura că ai exact ceea ce ai nevoie! De la A la Z, scriem pentru toate domeniile.

7. Cine va scrie lucrarea mea?

Toți scriitorii noștri sunt profesionaliști și au o experiență largă în domeniul ales. Sunt persoane conștiente de normele academice impuse, de sugestiile Academiei Române și de cerințele generale ale cadrelor didactice din toată țara. Sunt la zi cu tot ce se întâmplă în mediul academic și nu ratează nicio știre legată de educație, învățământ sau alte domenii conexe. Mai mult, toți scriitorii noștri vor rămâne anonimi pentru a-ți proteja confidențialitatea – nimeni nu va ști alt autor în afară de tine!

8. De ce să ne alegi pe noi și nu pe alții?

Îți oferim tot ce ai avea nevoie pentru a termina cu bine ce ți-ai propus. Respectăm orice deadline stabilit inițial, avem prețuri foarte bune, iar experiența ne laudă drept specialiști în redactarea oricărei lucrări academice. Conținut 100% original, o lucrare academică de nota zece, bibliografie, citate, împărțire logică pe capitole și subcapitole, titluri originale – noi le avem pe toate! Și cu un plus de creativitate!

9. De unde vă luați sursele pentru a scrie lucrări?

Folosim numai materiale de calitate, pe care le poți vedea la sfârșitul lucrării, la partea de bibliografie. Utilizăm doar cărți scrise de experți în domeniul ales de tine, articole științifice publicate pe platforme academice online, dar și alte surse media de încredere. Tot conținutul nostru este autentic, credibil și potrivit oricărei nevoi. Nu facem rabat de calitate, dar impresionăm printr-o bibliografie extinsă și  numai cu surse de top în orice domeniu.

10. Cât de mult trebuie să contribui la realizarea propriu-zisă a lucrării?

Nu e necesar să faci mare lucru, ne ocupăm noi de (aproape) tot. Tu doar vii cu o temă generală și noi plecăm de acolo cu sugestii și îndrumări pe care le confirmi. Vezi ce îți propunem, ne dai acordul și noi de acolo știm ce să facem pentru o lucrare originală, autentică, confidențială.  Bineînțeles, daca vii cu propuneri pentru subteme, capitole sau nume de titluri, noi vom ține cont de ele, totul pentru ca tu să ai o lucrare care să te reprezinte 100%. Apreciem orice sugestie sau îndrumare, așa că simte-te liber să îți exprimi dorințele !

Scrie-ne ca să-ți scriem

Lasă-ne un mesaj și noi te contactăm în cel mai scurt timp cu un răspuns legat de tarif și de timpul de redactare. În mai puțin de 24 de ore vei avea toate cunoștințele necesare pentru a ne putea apuca de treabă.